Google

Webapplicaties helpen bedrijfsprocessen te optimaliseren

functionele techniek maakt meer mogelijk met intranet en internet

Webapplicaties helpen bedrijfsprocessen te optimaliseren

Hoe efficiënt zijn uw bedrijfsprocessen? Is er ruimte voor verbetering? Webapplicaties zijn een uitstekend middel om te besparen op tijd, budget en personeel.


Onze online software heeft grote voordelen ten opzichte van software die u op uw computers moet installeren: makkelijk in het gebruik, altijd up-to-date, bedrijfszeker en apparaat onafhankelijk.

 

Webapllicaties verbeteren zowel interne als externe bedrijfsprocessen. Voor een interne toepassing kunt u denken aan een urenregistratie gekoppeld aan het factureringsproces of voorraadbeheer. Voor een externe toepassing aan het organiseren van congressen en bijeenkomsten of het communiceren met uw klanten met een e-mail nieuwsbrief.

 

Een webapplicatie is een programma dat geïnstalleerd wordt op een webserver die toegankelijk is door middel van internettechnologie. Dat wil niet zeggen dat een webapplicatie alleen via internet gebruikt kan worden. Een interne webapplicatie kunt u ook via uw eigen bedrijfsnetwerk gebruiken. Eigenlijk dus een gewoon computerprogramma met het verschil dat deze werkt in een webbrowser.

Bij wepapplicaties draait alles om interactieve techniek, functionaliteit en gebruikers-vriendelijkheid. Niets zo ergerlijk als een apllicatie die het niet doet op het moment supreme. Uiteraard kunnen we een en ander aanpassen aan uw huisstijl. Hebt u een bedrijfsproces waarvan u denkt dat dit beter moet kunnen? Wilt u meer weten over webdevelopment of webapplicaties? Neem vrijblijvend contact op.

 

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over onze webapplicaties, bedrijfsprocessen optimaliseren, maatwerk applicaties of over onze werkwijze of de kosten?

Bel dan 050 - 549 1157 of vul het formulier in voor een gratis en vrijblijvend gesprek en bekijk het portfolio.

recent werk

Nieuwsbrief voor het Roelof van Echten College in Hoogeveen

Ouders van Roelof nieuwsbrief

juni 2019

Nieuwsbrief voor het Roelof van Echten College in Hoogeveen

Stichting Bloeiend Boerenland bevordert de biodiversiteit door zoveel mogelijk bloeiende akkerranden.

Internetsite Stichting Bloeiend Boerenland

juli 2019

Stichting Bloeiend Boerenland bevordert de biodiversiteit door zoveel mogelijk bloeiende akkerranden.

Folders voor de Research Master opleidingen van de Graduate School Medical Sciences van de RuG.

Graduate School Medical Sciences folders

september 2019

Folders voor de Research Master opleidingen van de Graduate School Medical Sciences van de RuG.

recent nieuws

Hoe zoekmachines u belonen voor een lange-termijn-strategie

februari 2020

Beginnen met zoekmachineoptimalisatie is vrij eenvoudig, maar een lange-termijn-strategie kost meer inspanning. De beloning van...

Zoekmachineoptimalisatie bij een WordPress website? Dat kunt u zelf

november 2019

Grote kans dat uw website gemaakt is met WordPress. Of dat u binnenkort ook overstapt naar 's werelds meest gebruikte contentma...

Google Search Console: uw zoekmachineoptimalisatie in een oogopslag

oktober 2019

Bezoekersaantallen bekijken met Google Analytics doen de meeste websitebeheerders nog wel. Maar kijkt u ook naar Google Search ...